KUNDUTLÅTANDE

Staffan förklarar hur företagskulturen har förändrats och hur viktigt ledarskapet är samt hur programmet har påverkat honom som individ.

Isabelle har genomgått GROWMASTER program och förklarar hur hon upplever företagskulturen före och efter samt vilka fördelar det  ger med ett gemensamt språk.

 Hur mår företaget idag?

Hur mår era medarbetare, är dom trygga, motiverade, engagerade, inspirerande?

Har ni en tydlig bild av HUR ni vill ha er företagskultur?

Skapar ni rätt förutsättningar för individer att utvecklas?

Hur ser er arbetsplats ut, är ni fysiskt på plats eller jobbar vissa på distans?

Har era ledare rätt stöttning och kompetens för framtidens utmaningar? 

Detta är vår passion, att utveckla framtidens ledarskap och det individuella självledarskapet och bidraga till företagets framgång. 

Erika berättar om de lärdomar hon tar med sig efter att ha genomgått GROWMASTER Program

Tone berättar lite om hennes tankar kring vad investeringen kan innebära för vinst för företaget och på vilket sätt, efter GROWMASTER Program

Vill ni så finns vi här för er utveckling och lovar att ni får rätt lösning för just era behov samt 100% engagemang med er i fokus, oavsett det gäller utbildning, utveckling, coachning eller förändringsprocesser.

Isabelle reflekterar över vad hon tar med sig personligen efter GROWMASTER Program. 

Staffan har genomgått Growmaster program och fick frågan om företagkultur, värdet av investering och vinsten för företaget efter programmet

 • Growmaster Sweden

  “Programmet har utvecklat min mentala förmåga och ger mig konkreta uppgifter att träna på så jag får många verktyg för olika situationer!”

  Golfproffs, Isak Krabbes Golf

 • Growmaster Sweden

  “Programmet har öppnat upp och tydliggjort kommunikationsvägarna för samtliga på företaget.”

  Försäljningschef/Coach

 • Growmaster Sweden

  “Hur påverkar programmet Teamet? När man jobbar åt samma håll med ett och samma ”instrument” blir det en mycket positiv stämning och laget byggs. Alla ser också att man har saker som man behöver jobba med och kan då också få hjälp av sina kollegor, vilket i allra högsta grad stärker teamkänslan. ”

  VD, AlbaHairgroup

 • Growmaster Sweden

  “Hur påverkar programmet medarbetarnas individuella utveckling? Har förstått att många redan i det här stadiet känner att man tagit till sig saker och har stor nytta av det såväl yrkesmässigt som privat. Det stora problemet tidigare var inte att upptäcka bristerna, utan hur man skulle hantera dom och blicka framåt. Just den biten upplever många att man fått stor hjälp med.”

  Slaes manager/Coach